EFL-teamet förstärks med ny Sales Executive Education

Nu förstärker vi vårt team med en ny Sales Executive Education och välkomnar Malin Borg till teamet! Malin har tidigare arbetat med försäljning och utbildning på en rad olika bolag, nu senast inom rekryteringsbranschen. 

Malin Borg, ny Sales Exeutive Education på EFL

Malin Borg, ny Sales Exeutive Education på EFL

Välkommen Malin! Hur känns det?

Tack, det känns verkligen bra att vara här. Jag har blivit så väl mottagen och är nu ivrig med att komma igång att jobba. EFL teamet känns så härliga, positiva och proffsiga. Här verkar finns ett inspirerande arbetsklimat som jag ser fram emot att komma in i.

Berätta om din bakgrund och vad du ser mest fram emot att kunna tillföra

Jag född och uppväxt i Stockholm. Läst beteendevetenskap i Halmstad innan jag landade i Helsingborg där jag idag bor med min man och våra två barn. Jag har ca 15 års erfarenhet av kommersiella roller på olika företag inom marknadsföring, utbildning och rekrytering. Jag ser framför allt fram emot att kunna bidra till andras lärande och utveckling. Att få vara del av en organisation som strävar efter att företag och personer ska utvecklas i nya riktningar och nå sina mål, känns meningsfullt och givande för mig.

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke och programutbud?

Det som tilltar mig är EFL:s kvalité och koppling till Ekonomi Högskolan i Lund. Vi har en svårslagen kombination av akademin och näringslivet. Utbildningarna är baserade på vetenskap och man får praktiska verktyg att kunna använda i sin verksamhet och som passar just sina utmaningar.


Lär dig mer om EFL här eller kontakta någon i teamet här