Uppstart för Sandberg Development Graduate Program 2024

Energi, engagemang och förväntan låg i luften bland de utvalda kandidaterna när vi tillsammans med Sandberg Development startade upp årets Graduate program. Framför sig har deltagarna ett 12 månader långt innovations- och ledarskapsprogram, där de får en unik start på karriären. 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bilder från första veckan av programmet där deltagarna engagerat tar sig an övningar i agil projektledning under den första modulen. 

Vad är Sandberg Development Graduate Program?

Sandberg Development Graduate Program är ett traineeprogram som riktar sig till både ingenjörer och ekonomer som vill kickstarta karriären. Kandidaterna får en skräddarsydd roll i ett av Sandbergs Developments dotterbolag, samtidigt som de går ett innovations- och ledarskapsprogram.

Under 12 månader får kandidaterna möjlighet att arbeta med verklighetsbaserade uppgifter och utmaningar som Sandberg Development-koncernen står inför. Det betyder att de under programmet kommer att jobba med ett projekt där de i dialog med sin handledare kommer kunna påverka och utforma projektets fokus och upplägg. Utöver projektarbetet kommer de även få möjlighet att testa flera olika arbetsuppgifter i bolaget för att få en helhetsbild av verksamheten. Ett dedikerat team följer och coachar kandidaterna genom hela programmet.

Fokusområden

Traineeprogrammet har under 2024/25 inriktning mot Software Development, Business Development, Digitalisering och Mechanical Engineering. Fokus ligger också på UX design och Software Architecture.

Innovations- och ledarskapsutbildning

Som en förmån i Graduate Program ingår en innovations- och ledarskapsutbildning som ges i EFL:s regi. Denna är skräddarsydd för att passa innovations- och teknikdrivna bolag som agerar på en global marknad. Syftet är att stärka ledarförmågan men framför allt stärka kandidaternas självledarskap. Kandidaterna kommer även att fördjupa sina kunskaper inom projektledning, affärsutveckling, ekonomistyrning och kommunikation. Utbildningen sker i modulform parallellt med det övriga arbetet. Moduler som ingår i Sandberg Development Graduate Program är 2024:

• Agile Project management
• Teams & psychological safety
• Leadership
• Innovation and change
• Systems thinking
• Strategy and complexity
• Performance management
• Financial management

Läs mer om programmet här >>

EFL Företagsanpassat

På EFL är vi specialister på att skräddarsy unika utbildningsprogram som adresserar din verksamhets specifika utmaningar. Vår spetskompetens sträcker sig allt från ledarskap, affärskunskap, styrelseutveckling till ekonomi och juridik – och en skräddarsydd utbildning kan innehålla ett eller flera ämnesområden, allt anpassat efter era utvecklingsbehov.

Läs mer här eller fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.