Leading Impact – Class of 2026 är nu igång!

Med en känsla av förväntan, energi och krispig höstluft, inleddes årets omgång av Leading Impact – Executive Management & Leadership Program. Under 15 månader kommer deltagarna att genomgå en gemensam utvecklingsresa där de stärker sina förmågor i strategiskt ledarskap, finansiellt värdeskapande och att navigera i komplexa affärslandskap för att driva förändring, långsiktig hållbarhet och tillväxt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

På mysiga MiLGårdarna i Klippan, klätt i härlig höstskrud, fick deltagarna en fin inramning på årets start av Leading Impact – Executive Management & Leadership Program när de sammanstrålade för det första 3-dagarsinternatet. Temat för sammankomsten är You and your impact där programdeltagarna under Thekla Schneedes och programchef Thomas Kallings ledning får möjlighet att starta relationsbyggande genom att på olika sätt arbeta med självinsikt och att lära känna varandra – vilket kommer att vara en värdefull bas i deras gemensamma fortsatta resa på programmet. Deltagarna får också möjlighet att börja utforska den Impact Challenge, det vill säga den strategiska utmaning, som var och en har med sig in i programmet.

Enligt trogen vana har höstens programstart ett välkomponerat och väl diversifierat startfält representerat av organisationer som Skånetrafiken, AGB Pharma AB, VA Syd, Trelleborgs kommun, GAIM, InAdvance AB, Perstorp AB, Räddningstjänsten Syd, Blenta AB, Ball Beverage Packaging Fosie AB, Evidensia Smådjur AB, Optimal Dental i Skåne AB, AF-Borgen AB och Frontpac AB. En bra spridning mellan branscher och utmaningar ger utmärkta förutsättningar till inspiration till nytänkande gällande den egna verksamhetens utmaningar.

Deltagare på EFL:s Leading Impact program, Tobias Hörngren, Director Dev & Supply på GAIM

 

”Redan efter en dag tillsammans känns gruppen både trygg och sammansvetsad. Med den här utbildningen och nätverket kommer jag att skapa en plattform för nästa steg i min karriär inom Sandberg Development.”
Tobias Hörngren, Director Dev & Supply på GAIM

 

Deltagare på EFL:s Executive Management Program, Leading Impact - Therese Svensson, avdelningschef projekt och teknik på VA Syd.

 

”Vi har fått en tillitsfull och trygg start och jag ser fram emot att få göra denna resa tillsammans med de övriga deltagarna. Under utbildningen i stort ser jag fram emot att få spetsa mina kunskaper inom specifika områden men framförallt ser jag fram emot hur jag kommer kunna omsätta och applicera dessa insikter i min egen verksamhet för att få konkreta och tydliga resultat för både mig och min organisation.”
Therese Svensson, Avdelningschef Projekt och teknik på VA Syd

 

Nästa internat handlar om ledarskap. Då kommer deltagarna bland annat att utforska en rad ledarskapsutmaningar, inklusive ”svåra samtal” och coachning. Därefter följer en modul i månaden där deltagarna får arbeta med strategi, makroekonomiska effekter, ekonomisk politik, affärsutveckling, strategiskt ledarskap, marknadsföring, finansiell styrning och finansiellt värdeskapande, företagsekonomi, organisation och företagskultur.


Om Leading Impact

Leading IMPACT är ett executive ledarskaps- och managementprogram som sträcker sig över 15 månader. Programmet erbjuder en unik plattform för att stärka förmågan att navigera i komplexa affärslandskap, förstå makroekonomiska effekter, finansiellt värdeskapande och strategiskt ledarskap för att driva förändring, långsiktig hållbarhet och tillväxt.

Programmet bygger på verklighetsbaserat lärande och har en stark koppling till de strategiska utmaningar som du och din verksamhet möter, vilket skapar både omedelbar och långsiktig affärsnytta.

Leading Impact på 6 minuter:

Vill du veta mer om Leading Impact?
Vänligen fyll i formuläret så hör vi av oss och berättar mer: